Categories
Προσφορές

Όροι Χρήσης

ΠΡΟΪΟΝΤΑ - ΤΙΜΗ 

Στις τιμές των προϊόντων περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α 23% 
 
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΙΣΧΥΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 
Τα προϊόντα που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα σε προσφορά, είναι διαθέσιμα μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων και η εξόφλησή τους γίνεται χωρίς άτοκες δόσεις, με όποιον τρόπο πληρωμής εσείς επιλέξετε. 
 
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Με αντικαταβολή μέσω courier ή ταχυδρομείου. 
Με πιστωτική κάρτα (Visa, Mastercard, Maestro, American Express).
Με προπληρωμένες ή χρεωστικές κάρτες, εφόσον αυτές φέρουν το σήμα και λειτουργούν σαν Visa , Mastercard, Maestro, American Express.
Επίσης υπάρχει η δυνατότητα αγοράς προϊόντων μέσω πιστωτικών καρτών με δόσεις ανάλογα με το ποσό της αγοράς.

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα.

Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την ALPHA BANK, η οποία και εγγυάται για την ασφάλειά της

 Οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα (αριθμός κάρτας, CVV2, ημερομηνία λήξεως) μεταδίδονται / μεταφέρονται μέσω Διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή (SSL 128-bit encryption) και δεν είναι προσβάσιμες από το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Τα συστήματα και οι διαδικασίες που χρησιμοποιούνται από την Alpha Bank εμποδίζουν σε τρίτους την πρόσβαση στα δεδομένα και τα πληροφοριακά της συστήματα.

Η ιστοσελίδα της Τραπέζης στην οποία εισάγει τα στοιχεία της κάρτας του ο πελάτης, φέρει ψηφιακό πιστοποιητικό για να μπορεί ο καθένας να ελέγξει τη γνησιότητάς της, δηλαδή να διαπιστώσει ότι ανήκει πραγματικά στην Υπηρεσία Alpha e-Commerce της Alpha Bank.

Η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εμπορίου Alpha e-Commerce ακολουθεί τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές στον τομέα των πληρωμών για το ηλεκτρονικό εμπόριο και επίσης είναι πλήρως συμβατή με τα πρωτόκολλα ασφαλείας των διεθνών οργανισμών καρτών Verified by Visa και MasterCard SecureCode για ασφαλείς on-line πληρωμές με κάρτα.

Με τη χρήση πιστωτικής κάρτας δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση στο ποσό πληρωμής.

 

 
ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 
Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, η μεταφορά των προϊόντων γίνεται άμεσα, εφ' όσον το προϊόν βρίσκεται σε διαθεσιμότητα. Η μεταφορά των προϊόντων γίνεται με την συνεργαζόμενη εταιρία courier TNT αλλά και με οποιαδήποτε εταιρία courier της αρεσκείας σας. Η μεταφορά των προϊόντων γίνεται με ευθύνη και χρέωση του πελάτη. Σε περίπτωση που το προϊόν που επιλέξατε δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, η εταιρία επικοινωνεί μαζί σας στα στοιχεία που αφήσατε κατά την εγγραφή / παραγγελία σας.
 
ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
Από την στιγμή που ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, οι χρόνοι παράδοσης του προϊόντος στο χώρο σας είναι οι εξής:
 
Α) εφόσον ο τόπος παράδοσης είναι στην πόλη της Θεσσαλονίκης, εντός 2 * εργάσιμων ημερών το αργότερο. 
Β) εφόσον ο τόπος παράδοσης είναι στην πόλη της Αθήνας και στον υπόλοιπο νομό Αττικής, εντός 3 * εργάσιμων ημερών το αργότερο. 
Γ) εφόσον ο τόπος παράδοσης είναι στην υπόλοιπη ηπειρωτική και στη νησιωτική Ελλάδα, εντός 5 * εργάσιμων ημερών το αργότερο. 
 
* από τους παραπάνω αριθμούς ημερών, εξαιρούνται οι αργίες και τα Σαββατοκύριακα.
 
Η παράδοση των προϊόντων στην courier προς αποστολή, εφ’ όσον το προϊόν βρίσκεται σε διαθεσιμότητα, γίνεται εντός της επομένης εργάσιμης ημέρας, ή το αργότερο, της μεθεπόμενης εργάσιμης μέρας από την ημέρα της παραγγελίας, εφόσον είναι αργία ή Σαββατοκύριακο. Για τα προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, η επιχείρηση αναλαμβάνει την ευθύνη εκτέλεσης των σχετικών παραγγελιών και παράδοσής της στην courier το αργότερο εντός των δεκαπέντε εργασίμων ημερών που έπονται της παραγγελίας και παραδίδονται σε σας. 
 
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Το κόστος αποστολής με την συνεργαζόμενη εταιρία courier TNT διαμορφώνονται ως εξής: 
 
Για κάθε δέμα έως 5 kgr το κόστος μεταφοράς είναι 7,00€ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 23%). 
Όταν το δέμα υπερβαίνει τα 5 kgr το κόστος μεταφοράς είναι 7,00€ συν 1,00€ για κάθε έξτρα κιλό. 
Όσα αναφέρονται παραπάνω ισχύουν για δέματα που υπόκεινται στην απλή κατηγορία ογκομετρίας. 
Όσα ανήκουν στη κατηγορία ογκώδη η χρέωσή τους είναι 9,00€ ανά δέμα. 
Όσα ανήκουν στη κατηγορία υπερογκώδη, η χρέωσή τους είναι 15,00€ ανά δέμα. 
 
ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 
Από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή από ώρα 09:00 μέχρι και 17:00 
Το Σάββατο η παράδοση γίνεται με έξτρα χρέωση, περίπου το διπλάσιο του κόστους της απλής μεταφοράς. 
 
Η επιχείρηση ευθύνεται για το χρόνο παράδοσης του εμπορεύματος προς μεταφορά στην επιχείρηση courier, όχι όμως για το χρόνο τελικής παράδοσής του από αυτή στον καταναλωτή, ευθύνη η οποία βαρύνει αποκλειστικά την τελευταία.
 
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ 
Ο καταναλωτής έχει δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία του μόνο σε περίπτωση ασυνέπειας της επιχείρησης ως προς το χρόνο αποστολής του προϊόντος και συγκεκριμένα εάν αυτή καθυστερήσει την παράδοσή του προς μεταφορά στην επιχείρηση courier περισσότερο από τρεις εργάσιμες ημέρες, εάν πρόκειται για προϊόν που περιλαμβάνεται στο stock των αποθηκών της πωλήτριας και περισσότερο από δεκαπέντε εργάσιμες, εάν πρόκειται για προϊόν που παραγγέλλεται χωρίς να υπάρχει στο stock των αποθηκών της πωλήτριας. 
 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 
Κάθε καινούριο προϊόν που φθάνει από την επιχείρηση στα χέρια του καταναλωτή, είναι εφοδιασμένο με εγγύηση του κατασκευαστή του καθώς και με τα λεπτομερή στοιχεία του αντιπροσώπου και του service αυτού στον ελλαδικό χώρο, ώστε χωρίς κανένα πρόβλημα, σε περίπτωση ανάγκης να μπορεί ο αγοραστής εύκολα και υπεύθυνα να εξυπηρετηθεί στο συντομότερο δυνατό χρόνο, είτε με επισκευή, είτε με αντικατάσταση του προϊόντος. 
 
Μεταχειρισμένα προϊόντα συνοδεύονται από τρίμηνη εγγύηση επισκευής από την επιχείρηση. 
 
Ανεξαρτήτως τούτου η επιχείρηση είναι στη διάθεση του καταναλωτή για κάθε πληροφορία και άλλη διευκόλυνση που τυχόν θα του χρειαστεί και θα δύναται να του προσφέρει. Μπορείτε λοιπόν για την περίπτωση αυτή να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail στο info@photoqueen.gr
Facebook Twitter You Tube Pinterest Tumblr Blog